Kreativnim pristupom, fleksibilnošću te poznavanjem industrije i tržišta pomažemo svojim klijentima u izgradnji njihovog uspjeha

Kreativnim pristupom, fleksibilnošću te poznavanjem industrije i tržišta pomažemo svojim klijentima u izgradnji njihovog uspjeha

Odličnim poznavanjem medijskog tržišta i trendova u zemljama centralne i istočne Europe pomažemo platformama za isporuku sadržaja (IPTV, kablovskim i satelitskim operaterima kao i pružateljima usluga na zahtjev i putem web-a) u kreiranju strategije razvoja proizvoda i usluga.

Poznavanjem specifičnosti medijskih tržišta CEE regije pomoći ćemo Vam da uspješno plasirate i pozicionirate svoj proizvod ili uslugu. Od postavljanja strateških i komercijalnih ciljeva, kreiranja poslovnih modela, određivanja cijena i modela paketiranja proizvoda, dubinske analize tržišta i konkurentnosti te istraživanja pojedinih segmenta ovisno o vašim potrebama.

NAZIV

Kreativne ideje d.o.o.

ADRESA

Trg Lipa 1, 10434 Orešje

TELEFON

Radno vrijeme

OIB

50176601052

DJELATNOST

Marketinške agencije

DRUŠTVENE MREŽE

Specijalizirani smo u pružanju usluga odnosa s javnošću medijskim kućama i distributerima zabavnog sadržaja.

Kreativnost, brzina, fleksibilnost i učinkovitost te izvrsni odnosi s predstavnicima medija i ključnim ljudima iz javnog života samo su neki od elemenata koji nas čine pouzdanim partnerom koji je u mogućnosti odgovoriti i na najzahtjevnije projekte.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje